fbpx

Inlocuire sticla spate iphone x

Inlocuire piese telefoane mobile

Capac spate iPhone X, XS

Afla cum se face o inlocuire sticla spate iPhone X sau XS prin metoda laser.

Capacul acestui iPhone este foarte greu de demontat, asa ca uneori necesita mai multa munca manuala, iar timpul si reusita serviciului nu este una tocmai satisfacatoare.

La Multiservice GSM, ne mandrim cu faptul ca putem face dintr-o simpla inlocuire sticla spate iPhone X intr-un proces satisfacator pentru client implicand mai putin munca umana si mai mult tehnologia laser. Da, LASER!

Sticla spate iPhone X, XS

Metoda laser este una noua, aparuta de foarte putin timp si gandita special pentru service-urile specializate in oferirea de satisfactie si calitate clientilor, iar cum noi nu facem rabat asupra calitatii serviciilor oferite, ne-am inscris pe lista cumparatorilor de un asemenea dispozitiv.

Cat costa sa schimbi spatele la iPhone X, XS, XS Max

Sa incepem cu pasii necesari procedeului de inlocuire sticla spate iPhone X (toata seria):

  1. Primul pas este introducerea telefonului in dispozitivul laser si pozitionarea perfecta astfel incat dispozitivul laser sa recunoasca placa de incarcare wireless, camere, senzori, margini, etc.
  2. Primul pas de curatare a adezivului de sub capac incepe, dupa care se mai aplica inca odata intrucat procesul de demontare a sticlei sa fie cat mai facil.
  3. Acest pas implica munca umana si anume inlaturarea sticlei de pe iPhone.
  4. Odata inlaturata sticla, dispozitivul poate sa prezinte inca urme fine de adeziv, lucru ce ar putea ingreuna lipirea noului capac pe telefon. Asadar, iPhone trece printr-un nou proces de curatare cu laser.
  5. Se lipeste noul capac pe telefonul mobil.

Daca vrei sa vezi si video cum se inlocuie sticla spate iPhone X, XS, XS Max, te rugam sa vizionezi videoclipul de mai jos.